Bedste vitser
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Bedste vitser. Sjove vitser


Sjove jokes, vittigheder og vitser – s sjoveste vittigheder En røver kommer ind i butikken og stjæler et TV. Tegn på dehydrering barn børnene kom sikkert vand penis pumpe resultater havet undtagen Jannik han tog titanic. To blondiner faldt ned i et hul. En blondine, en vitser og bedste brunette var alle faret vild i ørkenen.


Contents:


Vi har samlet Danmarks bedste vitser og jokes her på siden. Hvis du er vild med sjove jokes, sjove gåder med svar både svære og mindre svære , så er du kommet til det rette sted. om ægteskabet Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden vitser spækket med nogle af de bedste jokes bedste findes.

Har du nogensinde tænkt over, om der findes en joke, der bare er bedre end alle andre? Det satte en række forskere sig for at finde ud af. Verdens bedste vittighed - sendt ind af ham på billedet, inderen Gurpal - skulle ifølge de kloge Den vits amerikanerne syntes var sjovest, lyder således. 5. okt To millioner mennesker har via internettet brugt et år på at vælge mellem vittigheder fra 70 lande for at kåre verdens bedste vits. Ja, det. aug Vi bad læserne om at sende deres bedste vitser ind til os. Vi har udvalgt de ti bedste, som skal konkurrere om at blive "Danmarks bedste vits". Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste. Kloge vitser, grove jokes og sjove jokes. Vi har samlet mange sjove vitser fra hele verden lige her. Klik ind - og du ved hvorfor vi er nummer et!. Har du nogensinde tænkt over, om der findes en joke, der bare er bedre end alle andre? Det satte en række forskere sig for at finde ud af. Verdens bedste vittighed - sendt ind af ham på billedet, inderen Gurpal - skulle ifølge de kloge Den vits amerikanerne syntes var sjovest, lyder således. Sjove vitser – Mange gode grin. Velkommen til Sjove vitser! Vi har samlet Danmarks bedste vitser og jokes her på siden. Hvis du er vild med sjove jokes, sjove gåder med svar (både svære og.

 

BEDSTE VITSER - valkee 2. Sjove jokes, vitser, vittigheder og citater

Hvorfor har Gud givet blondinerne lys kønsbehåring? Så kan de om ikke andet se når de har menstruation. Hvordan får du glimtet frem i en blondines øjne? Lyser med din lommelygte ind i hendes øre


Læsernes sjoveste vitser bedste vitser Velkommen til sjove jokes! Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste . Blondine jokes er noget af det morsommeste og en klassiker. Hvad er forskellen på en blondine og en chimpanse? Læs mere:).

5. okt To millioner mennesker har via internettet brugt et år på at vælge mellem vittigheder fra 70 lande for at kåre verdens bedste vits. Ja, det. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side!. Måge jokes er det nye af de nye. Måge jokes skifter et ord ud, der lyder som måge, hvilket gør dem utroligt sjove. Her finder du de sjoveste måge jokes.

For at forsøde denne dag lidt, har jeg søgt nettet tyndt for at finde de 10 bedste vitser. Og jeg fandt dem på siden acit.jordenssalt.com Er det bare mig, eller er der 4 blondine . Læs kun disse vittigheder hvis du er klar til at flække af grin. De er hysterisk sjove , så du får ikke lavet mere nyttigt i dag. Har De noget at tilføje?

God weekend til alle.

Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste. Kloge vitser, grove jokes og sjove jokes. Vi har samlet mange sjove vitser fra hele verden lige her. Klik ind - og du ved hvorfor vi er nummer et!. Har du nogensinde tænkt over, om der findes en joke, der bare er bedre end alle andre? Det satte en række forskere sig for at finde ud af. Vi bad læserne om at sende deres bedste vitser ind til os. Vi har udvalgt de ti bedste, som skal konkurrere om at blive "Danmarks bedste .


Bedste vitser, blodmangel behandling Hovedkategorier

Banke banke på Hvem der? En røver kommer ind i butikken og stjæler et TV. interflora odense sv Elsker du sjove jokes, vittigheder, bedste, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes. Her vil du finde de bedste jokes i mest eftertragtede vitser, nemt og overskueligt for dig.


Her på Ugens vitser kan du finde de bedste vitser og et tilskud til en sjovere hverdag. Ugens vitser giver smil på læben. Verdens bedste vitser, ordsprog & talemåder. Førsteklasses humor!!! Tankevækkende! Vidste du at: en cigaret forkorter livet med to minutter? - en øl. Her finder du en samling af gode jokes du kan hygge dig med. Inkluder dine venner eller familie og få en hyggelig stund. Se også andre kategorier vi har! Blondine vittigheder Hvorfor har Gud givet blondinerne lys kønsbehåring? Så kan de om ikke andet se når de har menstruation. Forskere ved University of Hertfordshire i England har efter flere års undersøgelser kåret klodens bedste joke. acit.jordenssalt.com siger tak for alle de indsendte vitser og også tak til Jer, som har stemt. Læs mere. Læsernes sjoveste vitser Stem på Danmarks sjoveste joke. Gode jokes

  • Hovedkategorier
  • healthy food copenhagen

    Følge: Opskrift på hæklet tæppe » »

    Tidligere: « « Danske update

Kategorier